REFERENCER OG LØSTE OPGAVER

Igennem 20 år har jeg blandt andet matchet medarbejdere inden for FMCG, autobranchen, Retail, Fashion, servicebranchen og forsikringsbranchen med succes.

Rekruttering af ledere, specialister og medarbejdere til Back Office er en af mine spidskompetencer.

Herunder kan du se et udpluk af nogle af de stillinger, jeg har fundet kandidater til. Desuden kan du få en fornemmelse af, ”hvad andre synes”, ved at skimme referencerne igennem.

Udtalelse fra Christina Høy Thygesen, HR & Compliance Manager hos Dansk Arbejdsskadeforsikring Agentur A/S
Vi har samarbejdet med Rikke i forbindelse med en organisatorisk omstrukturering, hvor vi indførte et managementlag og tilføjede specialistfunktioner i vores organisationsstruktur. I relation hertil fandt Rikke og hendes team egnede kandidater til to managementpositioner og to specialistfunktioner. Rikke er utroligt dygtig til at afkode det menneskelige og kulturelle fit mellem organisation og kandidat. Rikke arbejder dedikeret og målrettet, hvilket resulterer i effektive rekrutteringsprocesser for os som kunde. Rikke sørger for, at man som kunde informeres kontinuerligt omkring processen, og hun er altid parat til at sparre omkring de overvejelser, man som kunde kommer med. Kandidaterne roser Rikke for hendes imødekommende og respektfulde tilgang i kontakten med kandidaterne. Hun anerkendes for at være behagelig og fremhæves for ikke at være anmassende i sin approach. Det er netop Rikkes situationsbestemte forståelse for tilgangen til mennesker, der gør, at hun kan åbne døre. Vi er begejstrede for vores samarbejde med Rikke og særdeles imponeret over de profiler, som hun lykkedes med at hente hjem til os. Vi vil på det kraftigste opfordre alle til at indgå et samarbejde med Rikke både i relation til rekruttering, men også i relation til organisatorisk udvikling på individ- og teamniveau.

Udtalelse fra Nina Dragsbæk, Salgs- og HR-direktør hos Imerco
Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til Rikke – hun er super skarp til at forstå forretningens krav og finde det korrekte jobmatch. Jeg har kun haft gode erfaringer med de kandidater Rikke har bragt i spil hos Imerco.

Udtalelse fra Niels Holte. Ejer af Niels Holte Kurser.
Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Rikke, da hun var HR-partner i Netto. Rikke var blandt andet ansvarlig for udviklingen af forskellige kompetenceudviklingsforløb, hvor jeg som ekstern konsulent var underviser på flere af dem. Rikke er ikke bare kompetent, struktureret og loyal, hun har også et smittende humør og en fantastisk can-do-attitude. Hendes målrettethed, nysgerrighed og konstruktive tilgang gjorde hende vellidt og efterspurgt blandt ledere og samarbejdspartnere. Jeg vil til enhver tid arbejde sammen med Rikke igen og kan på det varmeste anbefale andre at samarbejde med hende.

Udtalelse fra Casper Østergaard. Leading Manager. Bachelor in Business Administration.
Jeg vil starte med at give Rikke mine varmeste anbefalinger. Kort og godt.
Grunden til den klare udmelding er selvfølgelig mere nuanceret. Der findes to slags menneskekendere. Dem, som ”kender” mennesker ud fra egen viden, erfaring og synspunkt, og dem, som kender mennesker ud fra input, opmærksomhed og lytter til afsenderens holdninger og værdier. Jeg har kun oplevet Rikke som sidstnævnte, hvilket har givet mig en fantastisk oplevelse i den rekrutteringsproces hun tog mig igennem.
Opmærksomhed og målrettethed har været de gennemtrængende værdier i både før – under – og efter processen. Hvilket har resulteret i, at jeg har følt mig selvsikker og tiltrådt de nye udfordringer med energi og mod. Rikke har derved også været en stor del af, at jeg har været i stand til at træde et niveau op ad karrierestigen.

Udtalelse fra Birgit Marie Brix. Senior Manager, TDC Group. Tyskland.
Rikke har været ansvarlig for min ansættelse i Pilgrim A/S. Min oplevelse med at have Rikke som rekrutteringskonsulent har været ud over det forventede. Hun sætter sig hurtigt ind i kandidaternes personlighed og forventninger og handler herpå. Rikke udviser stort engagement, troværdighed og empati under og efter selve rekrutteringsforløbet. Hun formår at opbygge en tillidsfuld dialog med kandidaten lige fra starten. Hendes erfaring gør, at hun uden tvivl har et øje for det rigtige match for både kandidaten og virksomheden.
Det har uden tvivl været et af de mest professionelle rekrutteringsforløb jeg har oplevet.

Udtalelse fra Mette Richter, Owner at This Season.
Jeg lærte Rikke at kende, da hun rekrutterede mig til en stilling for 5 år siden. Hun var spot on på mig og mine kompetencer og kunne endda forudse, hvad mine udfordringer ville blive. En super god oplevelse og et dejligt behageligt menneske. Selvom Rikke rykkede videre, har hun tjekket ind hos mig fra tid til anden, og det siger meget om hendes investering i andre mennesker. Hun er meget professionel og hjælpsom på alle måder.
Jeg håber, mine veje krydser Rikkes igen en dag.

Udtalelse fra Pernille Emilie Klinge. Key Account Manager hos RFX+Care International A/S.
Jeg fik kontakt med Rikke i forbindelse med mit seneste jobskifte! Rikke ramte plet og var professionel hele vejen igennem – Rikke var i øjenhøjde & jeg følte mig tryg & godt informeret i hele forløbet. Rikke gjorde meget ud af, at det skulle være det perfekte for begge parter & det må jeg sige, det er.
Det er det mest professionelle forløb, jeg har været igennem & det er takket være Rikke – så jeg kan kun give Rikke min største anbefaling.

Udtalelse fra Mikael Andersson. ILVA, Sverige.
Rikke var otroligt professionell i sitt bemötande. Hon var saklig och informerade väldigt tydligt genom hela mötet, vilket gjorde, att eventuella missförstånd ej dök upp. En duktig lyssnare, som gav konstruktiv feedback, när det behövdes. Jag kan varmt rekommendera Rikke, och ni som väljer och samarbeta med henne kommer göra ett väldigt bra val och bli nöjda med slutresultatet. Mvh Micke

Udtalelse fra Daniel Haldgran. Chief Supply Chain Officer. Nordic Houseware Group A/S.
I min tid i Netto var Rikke en fantastisk sparringspartner i arbejdet med ledelse og rekruttering til min afdeling. Rikke er en god menneskekender, handlingsorienteret og god til at finde løsninger. Rikke er yderst professionel og går langt for at få løst opgaven på den rigtige måde. De bedste anbefalinger herfra.

Udtalelse fra Jens Bank. Franchisetager, 7-Eleven.
Jeg var gennem rekrutterings fase hos Rikke i forbindelse med at blive franchise tager hos 7/eleven og kan i den forbindelse give den bedste anbefaling i forhold til struktur, forløbet som helhed, den professionelle indstilling til at skabe kontakt til Reitan og få vendt mit mod til at blive selvstændig.

Udtalelse fra Ari Johan Olesen, Area Sales Manager hos R&T Stainless.
I længden er det frustrerende at være hjemmegående arbejdssøgende og føle usikkerheden om, hvorvidt egne kompetencer og personlige forudsætninger er nok til at bestride en given stilling – og som tiden går, bliver det kun værre …

Jeg har erfaret, at tiden tærer hårdt på troen på sig selv og på omgivelserne … – i en sådan grad, at jeg grundlæggende blev negativt fokuseret på egne fejl og mangler – hvilket blev årsag til en ”evig” fejlsøgning i form af personlighedstest, intelligenstest og et alt for kort coaching-forløb, der blot resulterede i rådet om; ikke at tage slips på til jobsamtale.
Derfor blev mit møde med Rikke Kejser et særligt vendepunkt, da et negativt fokus på fejl blev afløst af et positivt fokus på gode personlige egenskaber og styrker – ud fra devisen:
Alle har personlige styrker og kompetencer, som kvalificerer os til forskellige typer af jobs og opgaver
– nøglen til erhvervslivet er den positive bevidsthed om egne styrker og kompetencer.
Derfor er det opløftende at opnå viden og indsigt i egne personlige egenskaber og kompetencer, der netop udgør dine “unikke selling points” i forhold til de stillinger, du drømmer om og som matcher din profil.
Rikke Kejser lægger vægt på at afdække dine personlige styrker og kompetencer – som du skal fremhæve målrettet for at opnå drømmejobbet – og ikke mindst for at bevare eget selvværd i de svære perioder.

I denne henseende er Rikke en meget kompetent, ihærdig og målrettet sparringspartner – der åbent og ærligt byder ind med input
– som man kun kan tage til efterretning.
Tak for det, Rikke.

LØSTE OPGAVER

Jeg har rekrutteret til følgende stillinger:

Head of Developers 

Senior Data Architect

Finance Manager

Head of Change Management

Franchisekonsulent

Head of Finance

HR-direktør 

IT-konsulent (Risk,  Governance og compliance)

Cloud Solution specialist

Underwriter

Teknisk IT-forretningskonsulent

Økonomiassistent

D365 systemkonsulent

Senior IT-consultant

Skadebehandler

Adm. Direktør til Dyreværnet

E-commerce specialist

Business Controller

Senior Controller

Enterprise Architect

Art Director

Lønkonsulent

Financial Controller

Head of PMO

Regionschef

Projektleder (finans)

Country Operations & HR Manager

HR-partner (IT)

Head of Developers

Teknisk projektleder

Projektkoordinator

Account Manager

HR-partner (finans)

Onboarding Manager

Commercial coordinator

Teknisk tester med udviklerbaggrund

Projektleder til en etableringsafdeling

Leasing Development Manager

Digital Marketing Manager

Teknisk tester (Java erfaring)

IT-forretningskonsulent

Projektleder, generalist

HR Partner

Nordic Property Manager

Klinikleder til dyreklinik

Løn- og regnskabsassistent

Teknisk projektleder

Salgschef

HR Manager

HR Business Partner

Indkøbschef

Indkøber

Indkøbskoordinator

Indkøbsanalytiker

Travel Retail Manager

Projektleder

Lager- og logistikchef

Energitekniker

Eksportkoordinator

Controller

Salgschef

Distriktschef

Salgskonsulent

Key Account Manager

Lønassistent

Head of IT

IT-specialist

Senior IT-projektleder

Regionschef

Shop Manager

Franchisetager

Sortimentschef

Marketingkoordinator

Space Manager